Questions? +1 508 990 78 98

Roxana Lusneac

roxana lusneac

Astrologer

Working Area

  • Astrology

Working Hours

  • Monday - Friday: 9:00 - 18:00
  • Saturday - Sunday: Only Appointment

Roxana Lusneac

Numele meu este Roxana Lusneac, am studiat Atrologia Vedica in cadrul Institutului International de Astrologie Vedica SUA. Stiinta VEDA cuprinde toate aspectele existentei si se spune ca Vedele au fost revelate sfintilor Indiei din Sursa Divina in urma cu peste 9000 de ani.

Screen Shot 2017-07-05 at 12.43.29

Jyotish Astrologia Vedica din India este recunoscuta ca un sistem foarte practic, datorita faptului ca se bazeaza pe influentele karmice care marcheaza viata unui individ.

Exactitatea astrologiei vedice fascineaza, deoarece nu exista doar o singura harta a unei persoane, ci chiar 16 harti divizionale (Varga). In acest tip de astrograma cel mai important este Ascendentul, apoi Luna si Soarele (pentru o mai mare exactitate a cunoasterii unui individ).

Sistemul de predictii este un element principal,Dasha reprezinta o anumita perioada de timp unica in viata unei persoane, iar aici o planeta principala si alta secundara isi exercita direct influenta asupra unui destin.

Eu ma axez mai mult pe cunoasterea si individualitatea fiecarei persoane in parte si cum trebuie sa treaca sufletul sau prin viata. Karma reprezinta actiunile noastre bune sau rele din alte existente sau din viata prezenta si are la baza legea cauzei si efectului. Stiu exact de ce o anumita persoana a trecut printr-o anumita incercare si pun foarte mult accentul pe echilibrul personal si trinitatea suflet-minte-trup.

http://lusneac.com

If you Have Any Questions Call Us On +1 508 990 78 98